Our World
Buna! 
AcasaAcasa  PortalPortal  FAQFAQ  CalendarCalendar  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Distribuiţi | 
 

 Ghidul tau ^_^We Love^_^.

In jos 
AutorMesaj
Ana.M
Fondator
Fondator
avatar

Mesaje Mesaje : 1437
Gold: Gold: : 92184
Energie: Energie: : 102
Data de inscriere : 30/08/2016
Varsta Varsta : 17
Localizare Localizare : București .
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Invatatu`
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Ghidul tau ^_^We Love^_^.   Vin Dec 09, 2016 2:44 pm

I. Generalitati
Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membri sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti utilizatorii inscrisi folosesc forumul in mod gratuit si consimt ca aceasta utilizare se face in baza acceptului administratorului forumului, accept care nu creeaza pentru acesta din urma nici un fel de obligatie fata de utilizatori. Acest accept al administratorului poate fi retras oricand, fara nici o notificare, si fara nici o raspundere din partea administratorului, acesta fiind acceptat ca un drept discretionar al administratorului.
In momentul in care va inregistrati pe forum sau trimiteti un mesaj, consideram ca ati citit si ati fost de acord cu acest regulament.
Toti membri inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii.
Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor forumului sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.
Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratorul forumului isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Administratorul forumului are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.
II. Interdictii
Pe forumul ^_^We Love^_^ urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:
- (a). crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de minim 15 de zile a contului principal.
- (b). atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
- (c). postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Proprietarul forumului nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja fotografiile afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.
- (d). postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei ( incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei ) sau care instiga la incalcarea acestor legi
- (e). postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")
- (f). postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.
- (g). scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)
- (h). folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate ( iconitele animate ), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor
- (i). postarea de reclame sub orice forma ( inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama, in cadrul rubricii "Locatie" ( gen adrese web, similare cu RODetectors etc )
- (j). folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent ( se poate crea confuzie ), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web, sau unei personalitati ( sanctiunea este banarea imediata ). Nickname-ul (aliasul sau pseudonimul) cu care va inregistrati pe forum trebuie sa fie cat mai apropriat de sfera normalului. Nu se accepta utilizatori cu nickname-uri gen: gfgphkhd, cutare.com, sau avand in componenta lor injurii
- (k). folosirea de proxy-uri anonime, ascundere de IP-uri etc.
- (l). folosirea de catre minorii sub 16 ani a ariilor marcate cu un cerc rosu in care este inscris numarul 16
- (m). atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.
- (n). trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.
- (o). colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului
- (p). restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.
- (q). folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.
- (r). utlizatorii care doresc sa paraseasca forumul, o pot face prin solicitare PM, catre un moderator. Solicitantul este dezactivat, toate postarile decente si fotografiile publicate, raman pe forum.
- (s). folosirea in semnatura/status a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului
- (t). Un utilizator suspendat nu are dreptul sa inregistreze un cont nou pe forum. Aceste conturi vor fi sterse!
Respectati moderatorii si administratorii! Celor care sunt obraznici, au un limbaj agresiv, sau adreseaza injurii la adresa moderatorilor sau administratorilor li se suspenda contul pentru o perioadă de cel puţin doua saptamani. Deciziile luate de moderatori trebuie respectate. Nu sunt permise comentarii pe marginea deciziilor luate de moderatori si administratori. Nu va adresati moderatorilor (administratorilor) in topic, trimiteti un mesaj prin intermediul functiei PM (private Message) de pe site daca aveti ceva obiectii. Orice mesaj de acest gen, este sters imediat, iar daca se repeta, urmeaza sanctiuni aplicate utilizatorului.
Administratorul isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, administratorul isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.
Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul We Lovesunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.
III. Contul si Profilul tau
- (1). Este indicat ca profilul tau sa fie completat in intregime.
- (2). O persoana poate avea un singur cont. Folosirea conturilor "clona" se penalizeaza drastic.
- (3). Nu este permisa folosirea profilului ca metoda de promovare fara acordul administratorului.
- (4). Avatarul, semnatura si celelalte campuri nu trebuie sa faca publicitate sau sa sugereze acest lucru.
- (5). Nu sunt permise imagini cu continut animat, indecent, obscen, s.a.m.d pe post de avatar.
- (6). Vanzarea, inchirierea sau orice alta metoda de transfer a contului tau .. altei persoane nu iti este permisa.

IV. Actiuni obligatorii
Membri trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului.
- (a). sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorul forumului putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare;
- (b). sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Location, Occupation ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti?"... In termen de 10 zile de la inscriere, fiecare membru este obligat sa se prezinte. Sa faca o autoprezentare sumara, prenume real, localitate. Fiecare postare, sa poarte semnatura reala, minim numele mic. ( EX. Marian, Vasile, Nicu Ionescu, Cornel Popescu, etc ) In avatar sa puna fotografia reala , a lui sau ceva reprezentativ;
- (c). sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect;
- (d). daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului;
- (e). sa caute cu atentie (folosind functia "search" cautare ) inainte de a deschide un subiect nou;
- (f). sa nu abuzeze de mesajele PM, daca acestea sunt activate;
- (g). sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple";
- (h). sa respecte deciziile moderatorilor/administratorilor si sa nu le comenteze aceste decizii pe forumul public, pentru aceste probleme se va folosi PM (private message);
- (i). sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?");
- (j). in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei forumului;
- (k). sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forum. Aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.
V. Drepturile si obligatiile moderatorilor
Moderatorii sunt obligati:
- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia;
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul;
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul;
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user;
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus (importante).

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:
- sa stearga orice post considerat offtopic;
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul;
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma... etc, etc);
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza;
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial;

VI. Drepturile si obligatiile administratorilor
Dintre drepturile de care se bucura administratorii amintim:
- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului;
- sa baneze fara avertizare userii ce injura, posteaza: warez/cracks, ironia de prost gust si fara sens, injurii, afirmatii vulgare;
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul;
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle;
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam (de genul "Castiga 1 milion.... etc) si sa baneze autorii acestora;
Obligatia principala a administratorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://oworld.forumz.ro
 
Ghidul tau ^_^We Love^_^.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Our World  :: Forumul Our World :: ♥♥Toate regulamentele forumului♥♥-
Mergi direct la: